Informacije o cijeni

Cijena pojedinoga artikla ili tiflotehničkog pomagala (robe) nalazi se pod pregledom artikla, na stranici artikla i u ponudi.

  • Cijena pojedinog artikla i usluge istaknuta na internetskoj stranici www.tifloglobus.hr obračunata je u eurima i hrvatskim kunama i sadrži PDV.
  • Cijena pojedinog artikla ne uključuje troškove dostave. O uvjetima dostave informirajte se ovdje.
  • Cijena pojedinog artikla istovjetna je u Tiflo globus prodavaonici i u Tiflo globus E-Trgovini na www.tifloglobus.hr
  • Dostupnost i cijena artikala podložna je promjenama uslijed rasprodanih zaliha, robe koja se naručuje po narudžbi kupca, kao i pogrešnih cijena ili pogrešno istaknutih cijena. Ovo vrijedi i za tiskane ponude (u katalozima i ostalom tiskanom materijalu) te bilo koje informacije koje se mogu pronaći na internetskim stranicama www.tifloglobus.hr. U slučaju pogrešne cijene, nastojat ćemo je ispraviti što je prije moguće.
  • Sve su cijene aktualne i redovito se ažuriraju.
  • Za svaki artikl i uslugu vrijedi ona cijena koja je bila vidljiva u vrijeme kupnje i za vrijeme trajanja ponude/predračuna (poslano u tijelu poruke e-pošte, poslano u privitku e-pošte u PDF formatu ili poslano u tiskanom obliku na kućnu adresu/adresu sjedišta).
  • Cijena, uvjeti plaćanja i akcijska ponuda vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.
  • U slučaju promijene tečaja valute za 2 % ili više, zadržavamo pravo promijene cijene u eurima i hrvatskim kunama o ćemu će kupac biti obaviješten novom ponudom/predračunom ili cijenom pojedinog artikla u Tiflo globus E-Trgovini na www.tifloglobus.hr.

Ako smo greškom istaknuli prenisku cijenu artikla ili artikl više nije dobavljiv po navedenoj niskoj cijeni, nismo dužni dostaviti taj artikl po navedenoj, pogrešnoj cijeni ukoliko vas obavijestimo prije nego što vam pošaljemo artikl. U takvim okolnostima zadržavamo pravo otkazati vašu narudžbu. U slučaju otkazivanja vaše narudžbe, vratit ćemo vam puni uplaćeni iznos, uključujući troškove dostave u skladu s našim Pravilima povrata i zamjene.