E-Trgovina – Pomagala za slijepe i slabovidne osobe

Kod nas možete nabaviti pomagala i proizvode prilagođene osobama oštećenoga vida. Radi se o kvalitetnim pomagalima koja uspješno koriste slijepe osobe, slabovidne, gluhoslijepe i osobe slijepe na boje. Velik broj ovih proizvoda koriste i osobe zdravog vida budući da oni pružaju sigurnost i jednostavnost.

Ispod odaberite grupu, a zatim odaberite proizvod ili tiflotehničko pomagalo. Potom, kliknite na vezu “Naručite sada” ili “Zatražite ponudu”. Na svoju e-mail adresu ili kućnu dobit ćete ponudu i podatke za plaćanje. Nakon vaše uplate, šaljemo vam kupljeno tiflotehničko pomagalo ili proizvod.

Tiflotehnička pomagala i proizvode koji ovdje nisu navedeni nabavljamo na upit.

Tiflotehnika je naziv za sva posebno izrađena ili prilagođena sredstva i pomagala te specifične vještine i metode rada kojima se koriste slijepe i visoko slabovidne osobe pri različitim aktivnostima u svakodnevnom životu, u školi i na radnom mjestu, a za čije je izvođenje inače potreban vid.

U sve je cijene uračunat PDV.
Ako je cijena izražena u Eurima, valuta Euro obračunava se po srednjem tečaju HNB.
Sve su cijene informativne prirode i podložne su promjeni bez prethodne najave. Da biste doznali točnu cijenu, zatražite ponudu i obratite pažnju na rok trajanja ponude.

Vidite također…

Hvala što ste odabrali tvrtku Tiflo globus d.o.o.! Potrudit ćemo se opravdati Vaše povjerenje.

Hvala i dođite nam opet!