Čitači zaslona i programska oprema

Ovdje ćete pronači računalne programe specijalizirane za slijepe i slabovidne osobe te računalne programe koje osobe s oštećenjem vida koriste u školi, na radnom mjestu i u svakodnevnom radu na računalu.


JAWS Professional

Logo čitača zaslona JAWS

čitač zaslona (screen reader) JAWS® for Windows Pro (za komercijalnu namjenu, za tvrtke i poslovna okruženja) omogućava slijepim i slabovidnim osobama da ravnopravno s videćima koriste većinu aplikacija na računalu pod operacijskim sustavom Windows. JAWS podržava standardne Windows i druge popularne aplikacije za mala i velika poslovna okruženja.

Pročitajte više…
Cijena: 7.380,00 KN
Šifra: 219001
Naručite sada…


JAWS Home

Logo čitača zaslona JAWS

JAWS Home (samo za osobne potrebe) možete koristiti na svim 32-bitnim i 64-bitnim izdanjima sustava Windows 10, 8.1, 8 i 7.

čitač zaslona JAWS® Home omogućava slijepim i slabovidnim osobama da ravnopravno s videćima koriste većinu aplikacija na računalu pod operacijskim sustavom Windows. JAWS Home podržava standardne Windows i druge popularne aplikacije.

Pročitajte više…
Cijena: 6.696,35 KN
Šifra: 219011
Naručite sada…


MAGic & JAWS s vremenskom licencom (90 dana)

Logo čitača zaslona JAWS

MAGic & JAWS s vremenskom licencom (90 dana) možete koristiti na svim 32-bitnim i 64-bitnim izdanjima sustava Windows 10, te Windows 10, 8.1, 8 i Windows 7.
Nabavom ove licence ostvarujete pravo na korištenje čitača zaslona JAWS Professional i povećala zaslona MAGic sa svim mogućnostima u vremenskom periodu od 90 dana.

Cijena: 1.200,99 KN
Šifra: 219031
Naručite sada…


WinTalker Voice HR za Windows

Logo aplikacije WinTalker Voice

Sintetizator govora (TTS) je računalni program za operacijski sustav Windows (x86 i x64) koji tekstualne informacije pretvara u govor. Koristi se u kombinaciji s čitačima zaslona (JAWS for Windows i NVDA). On sadrži dva govornika: ugodan muški i ugodan ženski glas koji govore hrvatski.

Licenca s aktivacijskim ključem je softverska zaštita od neovlaštenog korištenja i omogućava neograničeno korištenje WTV-a na jednom računalu, a licenca s hardlockom je hardverska zaštita i omogućava korištenje WTV-a na svakom računalu na koje se priključi USB licenčni štapić.

Cijena: 1.352,00 KN
Licenca: Aktivacijski ključ
Šifra: 211001
Naručite sada…

Cijena: 2.152,50 KN
Licenca: USB licenčni štapić
Šifra: 211002
Naručite sada…


WinTalker Voice za Android

Logo aplikacije WinTalker Voice

Sintetizator govora (TTS) je računalni program za Android uređaje (mobitele i tablet računala) koji tekstualne informacije pretvara u govor.
Koristi se u kombinaciji s čitačima zaslona TalkBack, Spiel, Lector…

Cijena: 190,00 KN
Šifra: 211003
Naručite sada…


Microsoft Office Home&Business 2019 (HR jezik)

Logo programa Microsoft Office

Paket poslovnih aplikacija za povećanje produktivnosti (Word, Excel, PowerPoint…); hrvatski i/ili engleski jezik

Cijena: 2.125,00 KN
Šifra: 216900
Zatražite ponudu.. .


Hvala i dođite nam opet!

Navigacija