Narudžba

Da biste naručili proizvod popunite sljedeći obrazac, a mi ćemo Vam poslati predračun/ponudu. Putem ovog obrasca možete također naručiti poduku i bilo koju drugu uslugu tvrtke Tiflo globus d.o.o.

Predračun sadrži naziv i cijenu proizvoda ili naziv usluge i cijenu dodatnih troškova ukoliko istih ima. Također, sadrži sve podatke za plaćanje.

Cijena navedena u predračunu je puna cijena za platiti i sadrži PDV.

Nakon izvršene uplate po predračunu, šaljemo vam proizvod na naznačenu adresu. Uz proizvod dobit ćete račun. Ukoliko u pošiljci nema računa, obavezno nas kontaktirajte i zatražite ga.

Obrazac za narudžbu

 (obavezno)  označava polje koje mora biti popunjeno.

Osobni podatci

Podatci o proizvodu ili usluzi


Napomena:
Svi prikupljeni podaci bit će upotrijebljeni da bismo obradili vaš zahtjev u skladu s uvjetima zaštite privatnosti i neće biti korišteni ni u koje druge svrhe.

Ili, na e-mail adresu: info@tifloglobus.hr pošaljite poruku s podatcima:

  • Šifra ili Naziv proizvoda / usluge
  • Količina
  • Naziv i podatak za dostavu pošiljki ukoliko ne želite da koristimo službu HPEkspres
  • Vaše puno ime i prezime te punu adresu (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)

Tijekom radnog dana, ili prvi sljedeći radni dan, poslat ćemo Vam predračun i ostale informacije koje ste zatražili.

Načini plaćanja

Ako za način plaćanja odaberete

  • pouzećem – onda Vam mi odmah šaljemo naručeni proizvod, a vi ga plaćate poštaru ili dostavljaču prilikom preuzimanja paketa
  • po predračunu – onda mi na Vašu e-mail adresu u privitku šaljemo predračun u PDF obliku, a Vi ga plaćate u banci, internet bankarstvom i sl. Nakon primitka uplate, šaljemo Vam kupljeni proizvod.
  • po predračunu s karticom – onda mi na Vašu e-mail adresu šaljemo predračun s poveznicom za kartično plaćanje. Nakon primitka uplate, šaljemo Vam kupljeni proizvod.

Opširnije…

Dostava

Cijena dostave iznosi 35,00 kn po narudžbi.

Naručenu robu dostavit ćemo na adresu po izboru na području Republike Hrvatske ekspresnom dostavom kurirske službe (Hrvatska pošta d.d. HP Ekspres) unutar 5 radna dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala. Poštanski rok za preuzimanje paketa je 5 dana. Zatim će paket biti vraćen nazad i pošiljka se stornira. Maloljetnici mogu naručiti robu, ali moraju imati suglasnost roditelja.

Cijena dostave u inozemstvo obračunava se po aktualnom cjeniku Hrvatskih pošta.

Ako odjednom kupite više proizvoda, objedinit ćemo ih u jednu pošiljku.

Ukoliko želite da kupljeni proizvod pošaljemo na neko drugo adresu, tada uz svoje podatke, u tijelu poruke navedite adresu primatelja. Možete dodati i prigodnu poruku za nju/njega.

Pošiljke šaljemo redovnom poštom ili službom HPEkspres. Kada to nije moguće ili na vaš zahtjev, koristimo i usluge drugih službi za dostavu.
Opširnije – Informacije o dostavi

Reklamacije

Zamjena se može zatražiti u roku od 5 dana od primitka paketa, a sama zamjena robe moguća je unutar 14 dana od primitka pošiljke. Zamjena se mora zatražiti putem e-maila sa sadržajem ZAMJENA unutar 14 radnih dana od primitka pošiljke. U e-mailu je potrebno objasniti želite li proizvod mijenjati za proizvod iste ili slične vrijednosti, ili za drugi proizvod iz naše ponude. Proizvod se potom vraća na našu adresu unutar 2 radna dana od odobrenog zahtjeva. Kada utvrdimo da je vraćeni proizvod neoštećen i u originalnoj ambalaži sa svom dokumentacijom, napravit ćemo zamjenu. Ako se proizvod mijenja za proizvod veće vrijednosti razliku se isplaćuje poštaru, a ako je manje vrijednosti Tiflo globus će novac vratiti na Vaš IBAN račun.

Povrat uređaja moguć je samo u probnom roku, a uređaj i cjelokupna oprema moraju biti vraćeni čisti i u originalnom pakiranju. Korisnik snosi troškove za korištenu dodatnu opremu kao i za sve dijelove koji su oštećeni ili nedostaju u originalnom pakiranju. Korisnik također snosi troškove eventualnog čišćenja uređaja ili dodatne opreme.

Povrat robe i/ili uplaćenog avansa nakon narudžbe se ne prihvaća.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.


Narodne novine d.d – (4) 090623
Oznaka za narudžbu. UT-IX-412

POZOR!

Prema Zakonu o fiskalizaciji u prometu gotovinom prodavatelj je obavezan ispostaviti račun…Bez računa se ne računa
…a kupac je obavezan
uzeti račun i imati ga pri izlasku iz radnje.

Neizdavanje i neuzimanje računa kažnjivo je po Zakonu.

Bez računa se ne računa!

MINISTARSTVO FINANCIJA POREZNA UPRAVA