Informacije o dostavi

Ne trebate brinuti o prenošenju naših artikala (robe) jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom, na vaš lokalni poštanski ured, na odabrani paketomat Hrvatske pošte ili na kiosk Tiska kojeg sami odaberete.

NOVO!! Ukoliko zbog svojih obveza i posla niste kod kuće i ne možete čekati dostavljača, odsad možete odabrati dostavu paketa na PAKETOMAT Hrvatske pošte i paket podignuti na lokaciji i u vrijeme koje Vama najviše odgovara. Prije odabira dostave na PAKETOMAT Hrvatske pošte, obavezno provjerite lokaciju Vama najbližeg PAKETOMATA; više na poveznici HP mreža poštanskih ureda, kovčežiča i paketomata.

Trudimo se isporučiti robu što je prije moguće!

Ako artikl imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 3 – 10 radna dana. O datumu isporuke artikla koje nemamo na zalihi, obavijestit ćemo Vas putem elektroničke pošte ili telefona.
Rok isporuke počinje teći po zaprimanju uplate.

Za specijalna pomagala i medicinske proizvode moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

U internet trgovini www.tifloglobus.hr dostava se vrši na slijedeći način:

Putem PAKET 24 na paketomat Hrvatske pošte

Kupljene artikle (robu) u našoj internet trgovini šaljemo putem dostavne službe PAKET 24 Hrvatske pošte po cijeni od 3,00 EUR (22,60 HRK) s isporukom na paketomat Hrvatske pošte.

Cijena slanja pošiljke s otkupninom na paketomat je fiksna, bez obzira na format (težinu), te je li otkupna ili bez otkupnine.

Prednosti za korisnike su e-mail ili SMS obavijest o prispijeću paketa na odabrani paketomat, rok isporuke od 24 sata do 3 radna dana te mogućnost preuzimanja paketa od 0 do 24 sata na paketomatima Hrvatske pošte pomoću dobivene jedinstvene šifre. Ako zbog nekog razloga niste u mogućnosti osobno podignuti pošiljku, jedinstvenu šifru možete povjeriti osobi od povjerenja i ona će je moći preuzeti umjesto Vas. Popis paketomata i više informacija o toj usluzi pogledajte na poveznici HP mreža poštanskih ureda, kovčežiča i paketomata.

Hrvatska pošta dostavlja paket na najbliži HP paketomat s obzirom na navedenu adresu ili na HP paketomat kojeg sami odredite.
Pronađite HP paketomat Hrvatska pošta – Pronađite paketomat

PAKET 24 pošiljku možete pratiti na poveznici Hrvatska Pošta – Tracking

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske.

Putem PAKET 24 s dostavom

Većinu artikala (robu) u našoj internet trgovini šaljemo putem dostavne službe PAKET 24 Hrvatske pošte po cijeni od 7,30 EUR (55,02 HRK).

Prednosti za korisnike su e-mail ili SMS obavijest o dostavi, rok isporuke od 24 sata do 3 radna dana te telefonski kontakt od strane dostavljača radi dogovora o preuzimanju u slučaju da niste na adresi ili u mogućnosti preuzeti paket.

Narudžbe s uslugom otkupnina šaljemo i službom PAKET 24, bez dodatne naknade za uslugu otkupnina, a dostava je na kućni prag.

PAKET 24 pošiljku možete pratiti na poveznici Hrvatska Pošta – Tracking

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske.

Putem Preporučena pošiljka Hrvatske pošte

Preporučenom pošiljkom šaljemo samo narudžbe bez usluge otkupnine po cijeni od 3,12 EUR (23,51 HRK) – kupljeni se artikli (roba) mogu platiti po ponudi.

Preporučenom pošiljkom šaljemo i pomagala realizirana na doznaku.

Prednosti za korisnike su sigurna isporuka, dostava u roku 3 – 7 radnih dana i dostava na kućnu adresu (u najvećem broju slučaja, a može izostati ukoliko je lokalni poštar preopterečen).

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske.

Putem Tisak paketa

Kupljene artikle (robu) u našoj trgovini možemo Vam poslati putem Tisak paketa sukladno cjeniku Cjenik i dimenzije | TISAK paket, po cijeni od 3,00 EUR – 5,00 EUR (22,60 HRK – 37,68 HRK) zavisno o veličini paketa.

Prednosti za korisnike su SMS obavijest o prispijeću paketa na odabrani kiosk Tiska i mogućnost preuzimanja u bilo koje doba u radno vrijeme kioska ili u bilo koje doba dana na paketomatu. Također, kiosk na koji će Vaš paket biti poslan odabirete sami.

Tisak paket šaljemo samo ako je kupljena roba već plaćena jer on nema mogućnost slanja s uslugom otkupnina i kupac mora sam doći podignuti paket na odabrani kiosk ili paketomat.

Tisak paket pošiljke možete pratiti na poveznici TRACK & TRACE Saznajte gdje je vaš paket.

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave

Cijena artikla (robe) u koju je uključen iznos PDV-a i trošak poštarine vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu i na predračunu. Dostava ovisi o masi artikla i načinu rukovanja.

Naručitelj robu prima isporučenu na adresu u skladu s pravilima dostavne službe ili poštanske službe. Dodatne troškove isporuke poštaru ili drugom dostavljaču naručenih artikala iz E-Trgovine www.tifloglobus.hr niste dužni platiti!

Osobno preuzimanje u prodavaonici

Naručene artikle možete preuzeti osobno u našoj prodavaonici na adresi Ul. Kralja Tomislava 7, 40000 Čakovec.

O radnom vremenu prodavaonice informirajte se ovdje.

Preporučamo da prije dolaska provjerite status svoje narudžbe ili dostupnost artikla putem kontakt obrasca, telefona, telefaksa ili e-maila info@tifloglobus.hr.

Dostava u inozemstvo

Kupljene artikle (robu, pomagala) u inozemstvo dostavljamo putem usluge Hrvatske pošte d. d.

Cijena dostave u inozemstvo obračunava se po aktualnom cjeniku poduzeća Hrvatska pošta d.d.