Informacije o dostavi

Ne trebate brinuti o prenošenju naših artikala (robe) jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom, na vaš lokalni poštanski ured ili na kiosk Tiska kojeg sami odaberete.

Trudimo se isporučiti robu što je prije moguće!

Ako artikl imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 3 – 10 radna dana. O datumu isporuke artikla koje nemamo na zalihi, obavijestit ćemo Vas putem elektroničke pošte ili telefona.
Rok isporuke počinje teći po zaprimanju uplate.

Za specijalna pomagala i medicinske proizvode moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

U internet trgovini www.tifloglobus.hr dostava se vrši na slijedeći način:

Putem Hrvatske pošte – preporučena pošiljka

Određene artikle (robu) manjih vrijednosti, dimenzija i lomljivosti šaljemo preporučenim pošiljkama po cijeni od 25,00 kuna. Rok isporuke je od 3 do 5 radnih dana (u skladu s rokovima isporuke pošiljaka HP-a).

Telefonski je moguće dogovoriti i uslugu preuzimanja u poštanskom uredu (poste restante).

Putem Paket 24

Većinu artikala (robu) u našoj internet trgovini šaljemo putem dostavne službe PAKET 24 po fiksnoj cijeni od 45,00 kuna. Prednosti za korisnike su e-mail i SMS obavijest o dostavi, rok isporuke do 3 radna dana te telefonski kontakt od strane dostavljača radi dogovora o preuzimanju u slučaju da niste na adresi ili u mogućnosti preuzeti paket.

Putem Tisak paketa

Kupljene artikle (robu) u našoj trgovini možemo Vam poslati putem Tisak paketa sukladno cjeniku Cjenik i dimenzije | TISAK paket, po cijeni od 20,00 kn – 30,00 kn zavisno o veličini paketa.

Prednosti za korisnike su SMS obavijest o prispijeću paketa na odabrani kiosk Tiska i mogućnost preuzimanja u bilo koje doba u radno vrijeme kioska ili u bilo koje doba dana na paketomatu. Također, kiosk na koji će Vaš paket biti poslan odabirete sami.

Tisak paket pošiljke možete pratiti na poveznici TRACK & TRACE Saznajte gdje je vaš paket.

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave

Cijena artikla (robe) u koju je uključen iznos PDV-a i trošak poštarine vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu i na predračunu. Dostava ovisi o masi artikla i načinu rukovanja.

Naručitelj robu prima isporučenu na adresu u skladu s pravilima dostavne službe ili poštanske službe. Dodatne troškove isporuke poštaru ili drugom dostavljaču naručenih artikala iz E-Trgovine www.tifloglobus.hr niste dužni platiti!

VAŽNO: Za sve pakete s plaćanjem pouzećem Hrvatska Pošta naplaćuje naknadu za uslugu platnog prometa sukladno cjeniku (vidite Uvjeti plaćanja: Pouzećem – plaćanje gotovinom po primitku pošiljke).
Naknadu naplaćuje dostavljač HP-a od primatelja, uz naplatu otkupnine.

Osobno preuzimanje u prodavaonici

Naručene artikle možete preuzeti osobno u našoj prodavaonici na adresi Ul. Kralja Tomislava 7, 40000 Čakovec.

O radnom vremenu prodavaonice informirajte se ovdje.

Preporučamo da prije dolaska provjerite status svoje narudžbe ili dostupnost artikla putem kontakt obrasca, telefona, telefaksa ili e-maila info@tifloglobus.hr.