Informacije o dostavi

Ne trebate brinuti o prenošenju naših artikala (robe) jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom, na vaš lokalni poštanski ured, na odabrani paketomat Hrvatske pošte ili na kiosk Tiska kojeg sami odaberete.

NOVO!!! Ukoliko zbog svojih obveza i posla niste kod kuće i ne možete čekati dostavljača, odsad možete odabrati dostavu paketa na PAKETOMAT Hrvatske pošte i paket podignuti na lokaciji i u vrijeme koje Vama najviše odgovara. Prije odabira dostave na PAKETOMAT Hrvatske pošte, obavezno provjerite lokaciju Vama najbližeg PAKETOMATA; više na poveznici HP mreža poštanskih ureda, kovčežiča i paketomata.

Trudimo se isporučiti robu što je prije moguće!

Ako artikl imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 3 – 10 radna dana. O datumu isporuke artikla koje nemamo na zalihi, obavijestit ćemo Vas putem elektroničke pošte ili telefona.
Rok isporuke počinje teći po zaprimanju uplate.

Za specijalna pomagala i medicinske proizvode moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

U internet trgovini www.tifloglobus.hr dostava se vrši na slijedeći način:

Putem PAKET 24

Većinu artikala (robu) u našoj internet trgovini šaljemo putem dostavne službe PAKET 24 Hrvatske pošte po cijeni od 40,00 kuna.

Prednosti za korisnike su e-mail ili SMS obavijest o dostavi, rok isporuke od 24 sata do 3 radna dana te telefonski kontakt od strane dostavljača radi dogovora o preuzimanju u slučaju da niste na adresi ili u mogućnosti preuzeti paket.

PAKET 24 pošiljku možete pratiti na poveznici Hrvatska Pošta – Tracking

Putem PAKET 24 na paketomat Hrvatske pošte

Također, kupljene artikle (robu) u našoj internet trgovini šaljemo putem dostavne službe PAKET 24 Hrvatske pošte po cijeni od 40,00 kuna s isporukom na paketomat Hrvatske pošte.

Prednosti za korisnike su e-mail ili SMS obavijest o prispijeću paketa na odabrani paketomat, rok isporuke od 24 sata do 3 radna dana te mogućnost preuzimanja paketa od 0 do 24 sata na paketomatima Hrvatske pošte pomoću dobivene jedinstvene šifre. Ako zbog nekog razloga niste u mogućnosti osobno podignuti pošiljku, jedinstvenu šifru možete povjeriti osobi od povjerenja i ona će je moći preuzeti umjesto Vas. Popis paketomata i više informacija o toj usluzi vidite na poveznici HP mreža poštanskih ureda, kovčežiča i paketomata.

PAKET 24 pošiljku možete pratiti na poveznici Hrvatska Pošta – Tracking

Putem Tisak paketa

Kupljene artikle (robu) u našoj trgovini možemo Vam poslati putem Tisak paketa sukladno cjeniku Cjenik i dimenzije | TISAK paket, po cijeni od 20,00 kn – 30,00 kn zavisno o veličini paketa.

Prednosti za korisnike su SMS obavijest o prispijeću paketa na odabrani kiosk Tiska i mogućnost preuzimanja u bilo koje doba u radno vrijeme kioska ili u bilo koje doba dana na paketomatu. Također, kiosk na koji će Vaš paket biti poslan odabirete sami.

Tisak paket pošiljke možete pratiti na poveznici TRACK & TRACE Saznajte gdje je vaš paket.

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave

Cijena artikla (robe) u koju je uključen iznos PDV-a i trošak poštarine vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu i na predračunu. Dostava ovisi o masi artikla i načinu rukovanja.

Naručitelj robu prima isporučenu na adresu u skladu s pravilima dostavne službe ili poštanske službe. Dodatne troškove isporuke poštaru ili drugom dostavljaču naručenih artikala iz E-Trgovine www.tifloglobus.hr niste dužni platiti!

Osobno preuzimanje u prodavaonici

Naručene artikle možete preuzeti osobno u našoj prodavaonici na adresi Ul. Kralja Tomislava 7, 40000 Čakovec.

O radnom vremenu prodavaonice informirajte se ovdje.

Preporučamo da prije dolaska provjerite status svoje narudžbe ili dostupnost artikla putem kontakt obrasca, telefona, telefaksa ili e-maila info@tifloglobus.hr.