Obilježivači predmeta i odjeće

Pomoću obilježivača lako ćete prepoznati željeni predmet, odabrati ispravnu tipku na uređaju, razvrstati odjeću, identificirati pisane dokumente i slično. Pomoću obilježivača možete također označiti senzore na upravljačkoj ploči s dodirnim zaslonom i tako stroj poput perilice, pećnice, mikrovalne pećnice učiniti upotrebljivim za slijepu i slabovidnu osobu.


Foxy Reader (hrvatski jezik)

Slika Foxy ReaderaGovorni obilježivač i čitač naljepnica i privjesaka, čitač igraćih karata, MP3 svirač i snimač koji govori hrvatski.

FOXY igraće karte

Slika špila FOXY igraćih karata (52 karte + 2 jockera)

Internacionalni špil s 52. igraće karte klasičnog izgleda i nevidljivim kodom za Foxy-Reader.

FOXY naljepnice

Slika FOXY naljepnica (240 naljepnica u paketu)

Samoljepljive naljepnice s reljefnom oznakom i kodom za Foxy-Reader. Svaki blok sadrži 240 naljepnica. Naljepnice se mogu koristiti neograničeno puta.

  • Cijena: 190,50 KN / svaki blok
  • FOXY naljepnice blok 2 (Šifra: 214911)
  • FOXY naljepnice blok 3 (Šifra: 214912)
  • FOXY naljepnice blok 4 (Šifra: 214913)
  • Naručite sada…

FOXY privjesci blok 2

Slika FOXY privjesaka blok 2 (5 privjesaka u paketu)

Tanki plastični privjesci s kodom za Foxy-Reader otporni na visoke i niske temperature. Koriste se za obilježavanje robe prije pranja u perilici i namirnica u zamrzivaču. Blok sadrži 5 Foxy privjesaka.

Pasta za obilježavanje

Slika paste za obilježavanje

Pastom se mogu crtati linije, kružići, točkice i drugi oblici po želji. Prianja na većinu glatkih površina. Služi za obilježavanje raznih predmeta i uređaja te reljefno crtanje i pisanje. Dostupna je u bijeloj, crnoj i narančastoj boji.

Točkice za obilježavanje

Slika paketa miks točkica za obilježavanje

Gumene točkice služe nam za obilježavanje tipkovnica, termostata, telefona, pećnica/rešoa, mikrovalne.. Dolaze u raznim veličinama, oblicima i bojama.

Set gumba za označavanje odjeće

Slika seta gumba za označavanje

Prepoznajte svoju odjeću pomoću različito dizajniranih predivnih oznaka. Jednostavno učvrstite oznake i vaša je odjeća spremna za stavljanje u ormar bez bojazni da ćete ju pomiješati i kasnije odjenuti dijelove iz različitih kompleta.

Hvala i dođite nam opet!

Navigacija