Freedom Scientific podcast za obuku

Poštovani naši kupci,
Naš poslovni partner nudi vam jedinstvenu priliku za ovo ljeto. Uz suvremeni način educiranja na daljinu naučite raditi na računalu uz pomoć čitača zaslona ili povećala zaslona, steknite vještine za napredan rad u aplikacijama Microsoft Oficea i još mnogo toga. Obuka je besplatna i održava se u vrijeme koje vama najviše odgovara.

Freedom Scientific Training Podcast


Freedom Scientific tim za obuku nudi novi način učenja!

Pretplatite se na novi podcast kanal Freedom Scientific Training Podcast i pristupite sadržaju za obuku putem mobitela, tableta ili računala.

Mjesta za podcast obuku
Besplatni sadržaj obuke u audio formatu sada je dostupan u svakom trenutku, omogućavajući vam slušanje i vježbanje na uređaju koji ne mora biti samo vaše računalo.

Pristupite lekcijama o raznim temama, od osnovnog sustava Windows 10 do naprednih zadataka u Microsoftovim uredskim proizvodima, pretraživanju interneta i mnogim drugim.

Svakog će tjedna Freedom Scientific tim dodavati epizodu koja sadrži lekcije iz prošlih webinara i demonstracijskih treninga.

Obuku drže vrhunski predavači i stručnjaci za pristupačnost s kompetencijama za educiranje slijepih i slabovidnih ljudi.

Pretplatite se i slušajte edukativne epizode podcasta na svom pametnom telefonu ili tabletu. Također, lekcije možete poslušati uživo na mrežnoj stranici te ih primati u svoj program za e-poštu poput Microsoft Outlooka ili Mozilla Thunderbirda. Dakle, odaberite način koji vama najviše odgovara, a možete i kombinirati. Pretplata je besplatna.

Kako se pretplatiti i slušati epizode podcasta?
Posjetite mrežnu stranicu Freedom Scientific Training Podcast i slijedite upute. Pronaći ćete detaljne upute za iOS (Apple) i Android sustav te za pretplatu na RSS kanal.

Freedom Scientific je poznata i renomirana tvrtka za proizvodnju asistivne tehnologije i razvoj edukativnih materijala za slijepe i slabovidne osobe.