Aplikacija Čitač knjiga sada je besplatna za nove kupce pametnog mobitela SmartVision2

Akcija! Svim novim kupcima mobitela SmartVision2 proizvođač poklanja aplikaciju Čitač knjiga. Akcija traje od 23. 4. 2020. do 30. 5. 2020. godine.

Čitač knjiga (aplikacija za SmartVision 2) je reproduktor zvučnih knjiga i čitač e-knjiga. Sadrži sve funkcije standardnih reproduktora i čitača sa sintezom govora. Budući da se instalira na mobitel, vrlo je praktična i omiljena među korisnicima.

  • Podržani formati zvučnih knjiga: DAISY 2.0, DAISY 2.02, DAISY 3.0 i MP3
  • Podržani formati e-knjiga: PDF, Daisy XML, ePUB, EPUB2, Word, Txt, html, xml.

SmartVision 2 pametni mobitel s fizičkom tipkovnicom i govornom funkcijom

SmartVision 2 je Android pametni mobitel (SmartPhone) s fizičkom tipkovnicom i zaslonom osjetljivim na dodir. Tipkama se mogu obaviti sve radnje. On sadrži čitač zaslona s govornom funkcijom za slijepe i napredno povećalo za slabovidne.

Ugodan glas čita naglas sve što piše na zaslonu i izgovara svaki pritisak tipke.

Značajke: pametni mobitel s OS Android, Telefon, SMS / MMS, Kontakti, E-pošta (Email), Internet, Diktafon, Planer, Kalendar, Budilica, Kalkulator, Bilješke, Prepoznavanje novčanica, Detektor boja, Detektor svijetla, NFC, Reproduktor glazbe, Radio; Mogućnost instaliranja dodatnih Android aplikacija iz Google trgovine. Mogućnost proširivanja funkcija mobitela s aplikacijama iz paketa Premium -pomagalima za slijepe i slabovidne osobe.

Kliknite ovdje za više informacija o akcijskoj ponudi…