Reproduktor i snimač zvučnih knjiga E10 Pro – još bolji i kvalitetniji

Poštovani naši kupci,

Od danas je u Tiflo globusu dostupan reproduktor i snimač zvučnih knjiga EVO E10 Pro s novim, unaprjeđenim funkcijama. Reproduktor se može kupiti ili dobiti na ovjerenu doznaku Hrvatskoga zavoda za zdravstveno osiguranje.
Pravo na HZZO doznaku imaju sve slijepe osobe.

U reproduktor je ugrađen novi softver koji osigurava stabilniji rad govorne jedinice, unaprjeđene su mogućnosti budilice (alarma) i podsjetnika te napravljen novi, puno kvalitetniji, programski modul za povezivanje i prijenos zvučnih knjiga i ostalih podataka s računala na reproduktor. Također, napravljeno je nekoliko izmjena na koje su upozoravali korisnici. Reproduktor sada radi stabilno i vrlo je ugodan za korištenje.

Uz reproduktor i snimač zvučnih knjiga EVO E10 Pro dobije se i čvrsta, lijepa, kožna torbica s kvačicom za remen ili džep.

Da bi reproduktor dobili na HZZO doznaku, ovjerenu HZZO doznaku za reproduktor i snimač zvučnih knjiga pošaljite nam na adresu:
Tiflo globus d.o.o.
Kralja Tomislava 7
40000 Čakovec
a mi ćemo vam odmah na kućnu adresu poslati reproduktor.
Nema čekanja jer nove reproduktore imamo na skladištu. Također, poštarinu plaća Tiflo globus, a poštar vam reproduktor donosi na vaš kućni prag.