Kalkulatori koji govore hrvatski

DoubleCheck – Financijski kalkulator

DoubleCheck je džepni financijski kalkulator s govorom. Govori hrvatski. Dimenzije: 150 x 60 x 20 mm. Osim osnovnih računskih operacija nudi financijske i statističke funkcije.

Doublecheck XL – Financijski kalkulator

Doublecheck XL je stolni financijski kalkulator za slabovidne osobe koji ima veliki zaslon i prikaz u visokom kontrastu. Osim osnovnih računskih operacija nudi financijske i statističke funkcije.

DoubleCheck XL – Financijski kalkulator s hrvatskim govorom

DoubleCheck XL s govorom je stolni financijski kalkulator koji govori hrvatski, ima veliki zaslon i prikaz u visokom kontrastu. Osim osnovnih računskih operacija nudi financijske i statističke funkcije.

Platon – Znanstveni kalkulator

Platon je džepni znanstveni govorni kalkulator. Govori hrvatski. Osim osnovnih računskih operacija nudi mnogobrojne znanstvene i druge dodatne funkcije.

Platon XL – Znanstveni kalkulator

Platon XL je stolni znanstveni kalkulator za slabovidne osobe. Ima veliki zaslon i prikaz u visokom kontrastu. Osim osnovnih računskih operacija nudi mnogobrojne znanstvene i druge dodatne funkcije.

Platon XL – Znanstveni kalkulator s hrvatskim govorom

Platon XL s govorom je stolni znanstveni kalkulator koji govori hrvatski, ima veliki zaslon i prikaz u visokom kontrastu. Osim osnovnih računskih operacija nudi mnogobrojne znanstvene i druge dodatne funkcije.
 

Pročitajte više…