Kako kupovati

Kupnja je jednostavan proces koji se u TIFLO GLOBUS E-Trgovini odvija u nekoliko koraka:

1. Kupnja pouzećem

Na naslovnoj stranici tifloglobus.hr u glavnom izborniku odaberite E-Trgovina. Zatim, ispod odaberite kategoriju, a potom artikl ili tiflotehničko pomagalo (robu). Kliknite na poveznicu “Naručite sada”. U načinu plaćanja odaberite pouzećem. Možete poslati i poruku na e-adresu s podacima koji se traže u obrascu narudžbe s napomenom da se plaćanje vrši pouzećem. Nakon zaprimanja narudžbe, šaljemo vam kupljeni artikl (robu).

2. Kupnja po predračunu/ponudi

Na naslovnoj stranici tifloglobus.hr u glavnom izborniku odaberite E-Trgovina. Zatim, ispod odaberite kategoriju, a potom artikl ili tiflotehničko pomagalo (robu). Kliknite na poveznicu “Naručite sada” ili “Zatražite ponudu”. Popunite Obrazac narudžbe. U načinu plaćanja odaberite Po predračunu. Možete poslati i poruku na e-adresu s podacima koji se traže u obrascu narudžbe s napomenom da se plaćanje vrši po predračunu/ponudi. Na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun/ponudu s podacima za plaćanje. Nakon vaše uplate, šaljemo vam kupljeni artikl (robu).

3. Kupnja s plativom karticom

Na naslovnoj stranici tifloglobus.hr u glavnom izborniku odaberite E-Trgovina. Zatim, ispod odaberite kategoriju, a potom artikl ili tiflotehničko pomagalo (robu). Kliknite na poveznicu “Naručite sada”. Popunite Obrazac narudžbe. U načinu plaćanja odaberite Po predračunu s karticom. Možete poslati i poruku na e-adresu s podacima koji se traže u obrascu narudžbe s napomenom da se plaćanje vrši karticom. Na svoju e-mail adresu dobit ćete plativ predračun/ponudu. Nakon izvršenog plaćanja, šaljemo vam kupljeni artikl (robu).


Kako teče narudžba (s obzirom na način plaćanja)?

Da biste se informirali, kliknite na poveznicu Opširnije…