Govorni kalkulatori

Ovdje se nalaze džepni i stolni kalkulatori s govorom (hrvatski jezik, ugodan muški glas) za slijepe osobe i velikim zaslonom za slabovidne.
DoubleCheck je financijski kalkulator, a Platon znanstveni.


DoubleCheck – Financijski kalkulator

Slika kalkulatora DoubleCheck

DoubleCheck je džepni financijski kalkulator s govorom. Govori hrvatski. Dimenzije: 150 x 60 x 20 mm. Uz osnovne računske operacije nudi financijske i statističke funkcije.

Doublecheck XL – Financijski kalkulator

Slika kalkulatora doubleCheck XL

Doublecheck XL je stolni financijski kalkulator za slabovidne osobe koji ima veliki zaslon i prikaz u visokom kontrastu. Uz osnovne računske operacije nudi financijske i statističke funkcije.

DoubleCheck XL – Financijski kalkulator s hrvatskim govorom

Slika kalkulatora DoubleCheck XL s govorom

DoubleCheck XL s govorom je stolni financijski kalkulator koji govori hrvatski, ima veliki zaslon i prikaz u visokom kontrastu. Uz osnovne računske operacije nudi financijske i statističke funkcije.

Platon – Znanstveni kalkulator

Slika kalkulatora Platon

Platon je džepni znanstveni govorni kalkulator. Govori hrvatski. Uz osnovne računske operacije nudi mnogobrojne znanstvene i druge dodatne funkcije.

Platon XL – Znanstveni kalkulator

Slika kalkulatora Platon XL

Platon XL je stolni znanstveni kalkulator za slabovidne osobe. Ima veliki zaslon i prikaz u visokom kontrastu. Uz osnovne računske operacije nudi mnogobrojne znanstvene i druge dodatne funkcije.

Platon XL – Znanstveni kalkulator s hrvatskim govorom

Slika kalkulatora Platon XL s govorom

Platon XL s govorom je stolni znanstveni kalkulator koji govori hrvatski, ima veliki zaslon i prikaz u visokom kontrastu. Uz osnovne računske operacije nudi mnogobrojne znanstvene i druge dodatne funkcije.

Hvala i dođite nam opet!

Navigacija