Opći uvjeti korištenja

Odgovornost za objavljene sadržaje

Tvrtka Tiflo globus d.o.o. će poduzeti razumne i odgovarajuće napore kako bi informacije na ovim internetskim stranicama bile potpune i točne, ali ne odgovara u slučaju njihove netočnosti ili nepotpunosti. Tiflo globus d.o.o. ne odgovara za štetu ili povredu koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ove web-lokacije ili nečeg što je na njoj objavljeno. Ove internetske stranice sadrže i informacije trećih osoba i poveznice na druge internetske sadržaje. Tiflo globus d.o.o. ne odgovara za sadržaje na vanjskim izvorima podataka do kojih mogu voditi poveznice s njegovih internetskih stranica, niti odgovara, niti upućuje na način i uvjete korištenja tih sadržaja.

PRIKAZ ARTIKALA

Tvrtka Tiflo globus d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i fotografiji, te reklamnom prikazu artikala.

Svi podatci (Opisi, upute, slike, audio i video) vezani uz artikl/tiflotehničko pomagalo prezentirani su u dobroj namjeri! Tvrtka Tiflo globus d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u tim podatcima.

Slike artikla/tiflotehničkog pomagala su ilustrativne prirode. Najveći broj slika i video prezentacija dobiven je ili preuzet sa službene stranice proizvođača, a tek je manji dio napravljen u vlastitoj režiji. Tiflo globus d.o.o. ne može jamčiti da će najnoviji proizvod u svim detaljima biti identičan artiklu prikazanom na slici.

Zaštita autorskog prava

Svi sadržaji objavljeni na ovim internetskim stranicama zaštićeni su autorskim pravom i mogu se koristiti samo pod uvjetima propisanim Zakonom.

Promjene

Tiflo globus d.o.o. zadržava pravo izmjene, dopune ili uklanjanja bilo kojeg dijela ovih internetskih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.