Indeks Basic-D V5

Index Basic-D V5 je malen, lagan i snažan jednostrani brajični pisač s izdržljivim sustavom za traktor papir, kao što je uvijek i bio; ali sada je unaprijeđen novim suvremenim značajkama poput povezivanja putem Wi-Fi (bežične) veze, ispisivanjem dokumenata direktno s USB memorije (bez korištenja računala) i ispisivanjem dokumenata s mobilnih uređaja (tablet računala i/ili pametnih telefona).

  • Malen, lagan i kompaktan pisač
  • 100 znakova u sekundi (brzina ispisa)
  • Ispis s prijenosnih uređaja
  • Tipke upravljačke ploče obilježene su tiskanim i brajevim pismom
  • Sustav za traktor papir: najpouzdaniji sustav za uvlačenje papira
  • Jednostavan za rukovanje, izdržljiv, trajan

Pročitajte više…

Kalkulatori koji govore hrvatski

DoubleCheck – Financijski kalkulator

DoubleCheck je džepni financijski kalkulator s govorom. Govori hrvatski. Dimenzije: 150 x 60 x 20 mm. Osim osnovnih računskih operacija nudi financijske i statističke funkcije.

Doublecheck XL – Financijski kalkulator

Doublecheck XL je stolni financijski kalkulator za slabovidne osobe koji ima veliki zaslon i prikaz u visokom kontrastu. Osim osnovnih računskih operacija nudi financijske i statističke funkcije.

DoubleCheck XL – Financijski kalkulator s hrvatskim govorom

DoubleCheck XL s govorom je stolni financijski kalkulator koji govori hrvatski, ima veliki zaslon i prikaz u visokom kontrastu. Osim osnovnih računskih operacija nudi financijske i statističke funkcije.

Platon – Znanstveni kalkulator

Platon je džepni znanstveni govorni kalkulator. Govori hrvatski. Osim osnovnih računskih operacija nudi mnogobrojne znanstvene i druge dodatne funkcije.

Platon XL – Znanstveni kalkulator

Platon XL je stolni znanstveni kalkulator za slabovidne osobe. Ima veliki zaslon i prikaz u visokom kontrastu. Osim osnovnih računskih operacija nudi mnogobrojne znanstvene i druge dodatne funkcije.

Platon XL – Znanstveni kalkulator s hrvatskim govorom

Platon XL s govorom je stolni znanstveni kalkulator koji govori hrvatski, ima veliki zaslon i prikaz u visokom kontrastu. Osim osnovnih računskih operacija nudi mnogobrojne znanstvene i druge dodatne funkcije.
 

Pročitajte više…