Evo E10 Pro reproduktor i snimač zvučnih knjiga dobio nove mogućnosti

S veseljem Vam javljamo da je reproduktor i snimač zvučnih knjiga Evo E10 Pro dobio nove mogućnosti. Novi softver u verziji 2.3.0 donosi aplikaciju Vtunes i funkcionalnost reproduciranja M3U8 popisa za reprodukciju.

Aplikacija Vtune sadrži bazu internet radio postaja i bazu podcast kanala iz cijelog svijeta. Radio postaje su razvrstane abecednim redom po zemljama i žanru, pa je lako pronaći željenu stanicu. Isto vrijedi za podcast kanale. Baze radio postaja i podcast kanala se svakodnevno i automatski ažuriraju s interneta i pružaju najaktualnije informacije o streamingu.

Aplikacija Vtunes sadrži nekoliko panela koji pružaju ugodno korisničko iskustvo i jednostavnost u rukovanju.

  • Panel Pretraživanje omogućava traženje radio postaja ili podcast kanala po nazivu ili samo po nekoliko slova iz naziva.
  • Panel Omiljeno pruža mogućnost stvaranja osobnog popisa omiljenih radio postaja i podcasta, tj. dodavanje, brisanje ili premještanje na vrh stanice koje često slušate.
  • Panel Preuzimanja sprema na uređaj emisije koje ste preuzeli da biste ih poslušali bilo kad kasnije.

Nova funkcionalnost reproduciranja M3U8 popisa za reprodukciju je snažan programski alat. Sada možete napraviti popis mješovitog sadržaja npr. glazbe na uređaju, glazbe na internetu, video zapise na uređaju ili internetu da bi se reproducirali u određenom slijedu te da biste se pomicali po tom popisu unaprijed i unatrag. Osim zabavnog karaktera, ova funkcionalnost pruža velike mogućnosti u obrazovanju. Na primjer, stvorite popis za reprodukciju audio i video obrazovnog sadržaja kojeg vam je poslala škola, dodajte sadržaj TV škole “Škola za život” i dodajte e-obrazovne sadržaje s drugih mrežnih izvora. Zatim pustite reprodukciju i pomičite se po popisu od sadržaja do sadržaja, stvarajte knjižne oznake (točke za brzi skok na određeni dio sadržaja) da biste napravili sažetak itd. Mogućnosti su ogromne.

Sve nove reproduktore Evo E10 Pro isporučujemo s novim softverom.
Cijena reproduktora je ostala ista.
Slijepe i slabovidne osobe Evo E10 Pro mogu dobiti na HZZO doznaku.

Postojeće uređaje možemo nadograditi. Nadogradnja je besplatna. Vlasnik reproduktora plaća samo poštarinu.

Za više informacija kontaktirajte nas na
e-mail,
telefon 040 / 492 285
ili posjetite našu web trgovinu.

E-doznake za ortopedska i druga pomagala

Obavještavamo da je odobrena inicijativa “e-doznaka” vezana uz ortopedska i druga pomagala serijskog načina proizvodnje koja se mogu ostvariti na teret Hrvatskoga zavoda za zdravstveno osiguranje.

Ortopedska i druga pomagala serijskog načina proizvodnje koja propisuje izabrani lječnik, ako to listama pomagala nije drugačije utvrđeno, mogu se propisati elektroničkim putem – putem e-doznake. Ovime je značajno pojednostavljen postupak i način ostvarivanja prava na dio pomagala za slijepe Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. Dakle, slijepoj osobi njegov izabrani lječnik može propisati e-doznaku za dugi bijeli štap i ručni / džepni sat za slijepe.

Slijepe osobe e-doznaku mogu naručiti telefonom ili e-mailom kod svog liječnika primarne zdravstvene zaštite.

Kada liječnik odobri e-doznaku, telefonom ili e-mailom dostavite nam svoj matični broj sa zdravstvene iskaznice ili OIB. Pomagala će vam stići na kućnu adresu u roku 2 – 5 dana. Poštarina je besplatna.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na:

– telefon: 040 492 285 ili 091 50 20 627

– e-mail: info@tifloglobus.hr